ProLigno / ProLigno 2006 Numarul 3  
     
 
 
   

 

 

 

 

 

 

 

Ivan CISMARU, Maria CISMARU, Camelia BOIERIU, Adriana FOTIN

Proiectarea tehnologica in industria lemnului. Vol II Elemente din lemn masiv Tehnologii tip

Editura Universitatii Transilvania, Brasov 2006
ISBN-13 978-973-635-679-7
600 pg.

 

Al doilea volum al cartii Proiectarea tehnologica in industria lemnului; se refera la elemente din lemn masiv si propune o clasificare a lor dupa forma, pornindu-se de la elemente simple (paralelipipedice) si finalizand cu elemente spatiale, prevazute cu sculpturi sau profilari diverse (torsade, caneluri).

Autorii au avut ca scop asocierea, pentru fiecare element prezentat a unei tehnologii tip care se materializeaza intr-o fisa tehnologica, partial completata, urmand ca utilizatorul sa lucreze direct pe aceasta fisa operand eventuale completari sau eliminari ale operatiilor tehnologice, in functie de dotarea tehnica si de traditia de prelucrare practicata in cadrul unei anumite societatii comerciale.

Volumul este disponibil si in varianta electronica (CD).

 
 

Ioan MATLAC, Angela REPANOVICI, Niculaie ANTONOAIE

Managementrul informatiei si comunicarii in cercetarea stiintifica

Editura Universitatii Transilvania, Brasov 2006
ISBN 973-635-643-4,
250 pg.

 

Cartea este unul din cursurile predate la Scoala Doctorala din cadrul Universitatii "Transilvania"din Brasov si este structurata pe trei module:

  • Modulul I: “Managementul Cercetarii Stiintifice Universitare”, realizat de catre prof.dr.ing. Ioan Matlac, prezinta obiectivele cercetarii stiintifice universitare si corelarea acestei activitati cu cea didactica;

  • Modulul II: Managementul Informatiei si Comunicarii in Cercetarea Stiintifica”, realizat de catre prof.dr.ing. Angela Repanovici, director al Bibliotecii Universitatii ;Transilvania, prezinta impactul noilor tehnologii informationale asupra activitatii de informare-documentare pentru cercetarea stiintifica si evidentiaza rolul Bibliotecii ca parte integranta a procesului de invatamant;

  • Modulul III: Managementul Informatiei, realizat de catre prof.dr.ing. Niculaie Antonoaie, prezinta concepte legate de sistemul infomational al firmei si exemple de utilizare a informatiei in procesul conducerii.

 

 

 

 
Pagina creata de Costel AGACHE. Intretinere pagina Luminita Brenci. Ultima actualizare, 21 Martie 2008