ProLigno / ProLigno 2007 Numarul 1  
     
 
 
   

 

 

 

 

 

 

 

Iata-ne ajunsi si la al treilea an al aparitiei revistei noastre, revista editata de un colectiv ambitios si harnic al Facultatii de Industria Lemnului !

Acest al saptelea numar al revistei coincide in mod fericit cu anul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, la marea familie a tarilor prospere, libere si cu grija fata de viitorul popoarelor lor.

Suntem constienti ca, pentru Romania, anul 2007 reprezinta si inceputul lungului drum pe calea INTEGRARII cu toate structurile institutionale in marea familie europeana.

De altfel, mesajul privind dorinta si intentia ca “marea si importanta familie a prelucratorilor de lemn din Romania” sa contribuie la integrarea tarii in UE a fost lansat de catre domnul prof.univ.dr.ing. Ivan CISMARU – Presedintele Consiliului Director al Colegiului de Redactie in editorialul primului numar al Revistei PRO LIGNO.

Si cand vorbim de “marea si importanta familie a prelucratorilor de lemn” avem in vedere in primul rand societatile comerciale de profil atat cele cu capital romanesc cat si cele cu capital european. Pentru ca, nu trebuie sa uitam ca noi Facultatea de Industria Lemnului din Brasov - ca institutie de invatamant si cercetare - asiguram formarea specialistilor in domeniul ingineriei lemnului pentru partenerii nostrii din sectorul industrial si de cercetare.

In ceea ce ne priveste, cu optimism si realism putem afirma ca am inceput al treilea an al existentei revistei sub auspicii dintre cele mai favorabile: revista PRO LIGNO a fost acreditata de catre Consiliul National al cercetarii stiintifice din invatamantul Superior (CNCSIS) drept publicatie stiintifica de importanta nationala (revista CNCSIS de tip C), cu sanse mari de a promova in decursul acestui an la statutul de revista cu potentialul necesar pentru obtinerea recunoasterii internationale (revista CNCSIS de tip B).

Ce asteptam de la noul an? In primul rand o recunoastere a eforturilor noastre de catre partenerii economici si sociali carora li se adreseaza revista, recunoastere concretizata printr-un numar cat mai mare de abonamente si cereri de publicitate si, de ce nu, printr-un feed-back mai activ si sugestii cu privire la structura si continutul revistei.

Tuturor partenerilor din domeniul INGINERIEI FORESTIERE, le uram succese, prosperitate si o INTEGRARE rapida si eficienta!

 

Prof.dr.ing. Gavril BUDAU
Decan
Facultatea de Industria Lemnului

 

 
Pagina creata de Costel AGACHE. Intretinere pagina Luminita Brenci. Ultima actualizare, 21 Martie 2008