ProLigno / ProLigno 2007 Numarul 4  
     
 
 
   
 

 

 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Motto: "Orice sfarsit poarta in el germenele unui nou INCEPUT.""


        Iata-ne si la sfarsitul celui de-al treilea an al existentei noastre, al 10-lea numar al Revistei PRO LIGNO !
        Acest al treilea an de aparitie constanta, la termenele stabilite, a revistei noastre reprezinta si anul consacrarii pe plan national si inceputul recunoasterii pe plan international.
        Consacrarea pe plan national este data pe de o parte, de recunoasterea de catre Consiliul National al Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior - CNCSIS - a revistei PRO LIGNO ca revista tip B+ si, pe de alta parte, de catre Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica si Consiliul Judetean Brasov, care sprijina financiar editarea revistei.
        Recunoasterea pe plan international, ca revista stiintifica in domeniul INGINERIEI LEMNULUI este atestata de acordul semnat in iunie 2007 cu compania EBSCO Publishing Ltd. SUA, care aduce cu sine indexarea revistei PRO LIGNO in baze de date internationale.
        Bilantul sfarsitului de an nu poate fi complet fara mentionerea si a celor mai importante evenimente promovate de noi:

  • Participarea la targurile SILVAMAR - Baia Mare si EXPOWOOD - Brasov, in martie 2007.
  • Dedicarea unui numar special al revistei (Vol. 3 Nr. 3 - Septembrie 2007) celor doua evenimente stiintifice organizate de Facultatea de Industria Lemnului cu sprijinul Fundatiei PRO LIGNO in iunie 2007: reuniunea COST E37 si sesiunea stiintifica internationala ICWSE - 2007.
        Colegiul de Redactie multumeste tuturor celor care au sustinut aparitia revistei in anul pe care il incheiem cu succes, tuturor abonatilor si cititoarilor revistei precum si celor care au contribuit la mentinerea nivelului stiintific al revistei - referentilor stiintifici.
        Partenerilor nostri, membrilor fondatori si sustinatori ai Fundatiei PRO LIGNO le adresam sincera noastra recunostinta.

AN NOU FERICIT !

Prof.dr.ing. Gavril BUDAU
Director executiv al Fundatiei PRO LIGNO / Executive Manager PRO LIGNO Foundation

 


 

 
Pagina creata de Costel AGACHE. Intretinere pagina Luminita Brenci. Ultima actualizare, 21 Martie 2008