ProLigno / ProLigno 2008 Numarul 4  
     
 
 
   
 

 

 

 

 

 

 

 

EDITORIAL

Motto: "Succesul inseamna a primi de la semenii tai o parte incomparabil mai mare decat cea corespunzatoare serviciilor pe care ai putut sa le aduci".
Albert Einstein - Interviu

       Incheiem al patrulea an al aparitiei revistei PRO LIGNO cu bucuria de a constata ca succesul acestei noi publicatii consta nu numai in calitatea mesajului stiintific si prezentarea grafica cat, mai ales, in profesionalismul echipei editoriale !
       Si daca am ales drept motto "succesul", am facut-o si pentru a marca cateva realizari de succes ale Facultatii de Industria Lemnului, pilon de baza al Fundatiei si Revistei PRO LIGNO.
       In acest an au avut loc o serie de evenimente importante:
- Alegerile noilor echipe manageriale la nivelul catedrelor si al facultatii.
- Evaluarea si acreditarea de catre ARACIS a programului de studiu WOOD ENGINEERING (Ingineria Prelucrarii Lemnului in limba engleza).
- Evaluarea si autorizarea a doua noi programe de studiu:
- Inginerie si Management Forestier - licenta, zi, 4 ani;
- Ingineria Prelucrarii Lemnului - Invatamant cu Frecventa Redusa (IFR) - licenta, 4 ani.
- Evaluarea si acreditarea noii denumiri a IOSUD (Institutie Organizatoare de Doctorat) din facultate, sub denumirea INGINERIE FORESTIERA.
- Participarea facultatii la organizarea si desfasurarea targului EXPO WOOD - 2008.
- Inaugurarea unui laborator de finisare donat de firma FALK CONSULTING S.R.L.
- Continuarea actiunilor de reamenajare a unor laboratoare si sali de curs etc.
       Cu gandul la viitor, nu putem decat astepta cu incredere si speranta noul an 2009, Anul Jubiliar pentru facultatea noastra, anul aniversarii a 50 de ani de la infiintarea Facultatii de Industrializarea Lemnului, a treia facultate infiintata in structura fostului Institut Politehnic din Brasov (octombrie 1959).
       Jubileul celor 50 ani de existenta ai facultatii va fi marcat de o conferinta stiintifica internationala - ICWSE 2009 - ocazie cu care ii invitam pe toti partenerii nostri, colaboratori si sponsori, sa fie din nou alaturi de noi si sa se implice activ in buna organizare a acestui eveniment.
       Acum, in prag de an nou, multumim tuturor celor care au sustinut in anul 2008 si de-a lungul timpului Facultatea de Industria Lemnului si, mai nou Fundatia PRO LIGNO.
       Colegiul de Redactie al revistei PRO LIGNO adreseaza tuturor partenerilor, membrilor fondatori si sustinatori ai fundatiei, referentilor stiintifici si, nu in ultimul rand cititorilor din toata lumea, sincera recunostinta si urarea de LA MULTI ANI !

 

UN NOU AN FERICIT !

Prof.dr.ing. Gavril BUDAU
Decan si Director Executiv al Fundatiei PRO LIGNO
 

 
Pagina creata de Costel AGACHE. Intretinere pagina Luminita Brenci. Ultima actualizare, 15 Decembrie 2008