ProLigno / ProLigno 2010 Numarul 1  
     
 
 
   
 

 

 

 

 

 

 

 

      Anul 2009, anul Jubileului de 50 de ani de existenta ai Facultatii de Industria Lemnului s-a incheiat cu un bilant pozitiv pentru facultatea noastra si asa cum evidentiam in editorialul din Decembrie 2009, cu realizari semnificative.

      Pentru ca si in 2010 sa ne putem desfasura in conditii optime activitatile in Fundatia PRO LIGNO, Adunarea Generala a Membrilor Fondatori din 17 Februarie 2010, aproband bilantul financiar pentru anul fiscal 2009, a mai hotarat:

     - Sustinerea financiara din partea membrilor fondatori pentru aparitia revistei PRO LIGNO atat in forma tiparita cat si in format electronic (rezumatele lucrarilor).
     - Pregatirea logistica pentru trecerea, intr-un viitor apropiat la publicarea revistei PRO LIGNO exclusiv in format electronic.
      - Cresterea vizibilitatii revistei prin distribuire in tara si cu ajutorul membrilor fondatori. S-a convenit cu aceasta ocazie ca, pentru reducerea cheltuielilor de editare/publicare sa se asigure trecerea treptata la publicarea in format electronic, situatie ce ar conduce si la o mai facila recunoastere internationala, cu posibilitatile de accesare usoara prin internet. Acest lucru ar conduce la cresterea factorului de impact si a numarului de citari ale articolelor din revista, fapt ce ar facilita recunoasterea internationala deplina, obiectivul major al colegiului de redactie. Suntem constienti, insa, ca pentru piata interna, pentru specialistii din tara, este necesar sa continuam editarea si publicarea revistei si in forma tiparita.

      Multumim membrilor fondatori pentru increderea si sprijinul acordat si speram - in continuare - ca si mediul economic va fi mai atent in a accesa revista noastra, a o sprijini prin abonamente, publicitate si prin repartizarea cotei de 2% din impozitul pe salarii platit in 2009 pentru Fundatia PRO LIGNO ! In ceea ce ne priveste, ne vom stradui sa pastram si in acest an nivelul stiintific al articolelor, diversitatea materialelor publicate, precum si conditiile grafice de editare, pentru a le oferi si in continuare cititorilor fideli ai revistei momente de lectura placute si deopotriva interesante.

Prof.dr.ing. Gavril BUDAU Decan si Director Executiv al Fundatiei PRO LIGNO /
Dean and Executive Manager of PRO LIGNO Foundation 

 
Pagina creata de Costel AGACHE. Intretinere pagina Luminita Brenci. Ultima actualizare, 15 Aprilie 2010